MENU
Advertentie
Advertentie
bijeenkomsten
elearnings
in-company
zoeken
zoeken
op kaart
accreditaties:

Circa 2.000 actuele nascholingen voor de AVG!

Het is de doelstelling om op ANVAVG 'Alle Nascholingen voor Artsen Verstandelijk Gehandicapten' zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Alle relevante geaccrediteerde nascholingen voor de AVG bij elkaar op één site. Op anvavg.nl vindt u bijvoorbeeld alle nascholingen die direct of indirect door de NVAVG geaccrediteerd zijn in één overzicht. Tijdens het zoeken kunt u in de linkerkolom eenvoudig uw voorkeuren aanpassen tot u de meest geschikte nascholing gevonden hebt.

Met een gratis account is het onder meer mogelijk om uw voorkeuren op te slaan. Dan kunt u vooraf onder meer een regio en specifieke onderwerpen selecteren zodat u altijd een praktisch overzicht hebt. Tevens blijft u dan altijd op de hoogte van het nieuwste nascholingsaanbod.

Is een bepaalde nascholing nog niet opgenomen? Of staat er eentje bij die toch niet bedoeld is voor de AVG? Als u het ons laat weten dan passen we het direct aan! Ook als u andere suggesties of vragen hebt dan horen we dat graag. Alle reacties zijn welkom! Stuur deze naar gwen.waldman@anvavg.nl of klik op de 'Suggesties' knop aan de rechterzijde van deze pagina.

publicatiedatum: 9 oktober 2018

Nascholingen op de kaart weergeven

Op anvavg.nl kunnen de nascholingen ook op de kaart worden bekeken. Klik hier of op het plaatje rechts om Alle Nascholingen Voor Artsen Verstandelijk Gehandicapten op de kaart te bekijken.

Bij 'Zoeken' kunt u aangeven over welke periode u de nascholingen op locatie (in Nederland) wilt weergeven. Klik daarna opnieuw op 'op kaart' en zoom in op het gebied van uw keuze. Hebt u interesse in nascholingen in het buitenland? Klik op de 'Wereld kaart' knop om het aanbod over de grens te zien!

publicatiedatum: 9 oktober 2018

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!