MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
LHV
kosten
basistarief
€ 300
leden
€ 135
extra prijsinformatie
annuleringsvoorwaarden
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Management
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen
Raamweg 10
5431 NH Cuijk
☎ +3148 5335 123
overig
14
Mei
2014
Werken aan kwaliteit met beleid
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Management'
Van aanbieder:
LHV
In de omgeving:
Cuijk

Het maken van juiste keuzes voor verbetering van uw kwaliteit van zorg is lastig en vaak het resultaat van wat zich toevallig aanbiedt of van wat noodzakelijk is voor herregistratie. In een ideale situatie zou u juist de onderwerpen kiezen waarvan u onvoldoende weet of waarbij sprake is van “achterstallig onderhoud”, of u kiest voor behoeften die in de praktijk bestaan. U kiest in ieder geval voor zoveel mogelijk rendement. Laat niet het toeval de kwaliteitsverbetering bepalen maar ga uit van waar u met uw praktijk naar toe wilt.

Deze workshop laat u de juiste keuzes voor kwaliteitsverbetering maken en geeft u de mogelijkheid deze te toetsen aan anderen. U komt thuis met een aantrekkelijk plan voor kwaliteitsverbetering. De LHV-handreiking ‘Verbeter uw Kwaliteit’ wijst de weg.

De workshop is zeer interessant voor huisartsen én voor EKC-en die de LHV-handreiking ‘Verbeter uw kwaliteit’ willen inzetten bij hun activiteiten voor hun huisartsengroep of toetsgroep. De workshop is ook geaccrediteerd voor EKC-herregistratie bij het CHBB. De EKC-er kan de workshop - na een keer volgen - zelf geven c.q. de handreiking inzetten in zijn eigen hagro of toetsgroep.

Leerdoelen:

  • Inzicht in de belangrijkste verbeterbare aspecten bij uzelf als huisarts en in uw praktijk op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid
  • Een analyse gemaakt van wat de belangrijkste aandachtspunten zijn op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid
  • Een concreet beleidsplan voor u en voor uw praktijk op dit gebied
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!