MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Stichting KOH
kosten
basistarief
€ 250
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Effectiviteit en efficiency, Management
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
4
punten
locatie
Stichting KOH
P.C. Hooftlaan 14
5611 NV Eindhoven
☎ +3140 2380 720
overig
05
Jun
2014
Stichting KOH - Met LEAN naar een optimaal efficiënte praktijkinrichting
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Effectiviteit en efficiency' of 'Management'
Van aanbieder:
Stichting KOH
In de omgeving:
Eindhoven

Stichting KOH organiseert een nascholing over de voordelen die, een volgens LEAN ingerichte praktijk(voering), de huisarts, POH, PA/VS en de assistente kan bieden.

U hoeft niet meer te zoeken naar papieren, spullen, gooit geen ‘over de datum’ voorraad meer weg, de onderlinge communicatie verbetert… Er komt meer rust in de praktijk, met meer tijd voor de patiënt en uzelf! Dit proces kan ook een goede opstap zijn voor de NHG-praktijkaccreditatie.

  • Lean werken helpt u te richten op hoofdzaken in uw praktijkvoering: de principes richten zich op waarde toevoegende activiteiten en het reduceren van alle overige activiteiten.
  • Het gaat om procesverbetering als normaal onderdeel van ieders werk. Iedere medewerker is verantwoordelijk voor het eigen handelen en krijgt daardoor meer uitdaging in het werk.
  • Lean werken gaat uit van de bestaande situatie waarin het goede behouden wordt en niet van het principe ‘alles moet anders’.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!