MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
LHV
kosten
basistarief
€ 525
leden
€ 295
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
ICT & eHealth
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
4
punten
locatie
Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel
Van Golsteinlaan 20
7339 GT Apeldoorn
☎ +3155 5414 455
overig
15
Mei
2014
SmartTyping
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'ICT & eHealth'
Van aanbieder:
LHV
In de omgeving:
Apeldoorn

Met SmartTyping leert men spelenderwijs blind en met 10 vingers typen. Tijdens de training maakt men gebruik van breinprikkelende hulpmiddelen als muziek, kleur en afbeeldingen. Hierdoor wordt zowel het logische, analytische en abstracte denkvermogen van de linker hersenhelft als het beeldend en creatieve vermogen van de rechter hersenhelft geactiveerd. Men ervaart hierdoor een enorme leerversnelling met onmiddellijke opslag in het lange termijngeheugen.

SmartTesting: een uniek online oefen- en opvolgsysteem.
Na de 4 uur durende training oefent men gedurende 3 weken op werkdagen in het online follow-up systeem. Deze tests nemen 15 tot 30 minuten in beslag, waarna men direct feedback krijgt vanuit het systeem over de geleverde prestatie. Deze tests kunnen op elk tijdstip van de dag worden gedaan.
Na deze 15 dagen oefenen volgen nog enkele evaluatiemomenten om de vooruitgang van de vaardigheid te meten. Na 6 weken legt men een evaluatie af waaruit zal blijken dat men een progressie van gemiddeld 20 procent heeft gemaakt ten opzichte van de startsnelheid, maar dan blind met 10 vingers!

Na afronding van het online follow-up traject is men in staat om blindtypend te werken.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!