MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Medilex BV
kosten
basistarief
€ 395
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
In De Driehoek Congres- en Vergadercentrum
Willemsplantsoen 1
3511 LA Utrecht
☎ +3130 2343 307
overig
04
Jun
2014
Familieparticipatie in de ouderenzorg
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Van aanbieder:
Medilex BV
In de omgeving:
Utrecht

Ruim 90 procent van de cliënten in de ouderenzorg rekent op hulp van de familie of vrienden. Ook door de huidige ontwikkelingen en versobering in de ouderenzorg is het noodzakelijk dat meer beroep wordt gedaan op het sociale netwerk van uw cliënt.

Als zorgverlener samenwerken met de familie van uw cliënt is van groot belang. Tijdens deze bijeenkomst leert u hoe u zorgt voor een goede verstandhouding met de familie en hoe u communiceert in diverse situaties.

Na afloop van de bijeenkomst weet de deelnemer hoe hij of zij tot goede afspraken in de zorg komt. Ook weten zij in te schatten welke informatie en communicatie de familie wenst, ook in bijvoorbeeld complexe familierelaties. De deelnemer weet om te gaan met kritiek en klachten van de familie en leert diverse vormen van communiceren in de praktijk brengen.

In de middag gaat u aan de slag tijdens  de interactieve training met inbreng van uw praktijkvoorbeelden, uitgevoerd door deskundige sprekers in de vorm van een rollenspel!

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!