MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
AMC - Congresorganisatie
kosten
basistarief
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Opleiden en presenteren
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Amsterdam UMC - Locatie AMC
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam Zuidoost
☎ +3120 5669 111
overig
15
Apr
2014
Verdiepingsmodule - Beoordelen van coassistenten
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Opleiden en presenteren'
Van aanbieder:
AMC - Congresorganisatie
In de omgeving:
Amsterdam Zuidoost

AMC/UvA studenten geneeskunde krijgen in hun co-schappen op systematische wijze feedback en beoordeling via de formulieren van een co-schapboekje.

Deze verdiepingsmodule is onderdeel van het Teach the Teacher-programma, maar is ook los te volgen. Het Teach the Teacherprogramma van AMC- OOR biedt in aansluiting op de basismodules verschillende verdiepingsmodules. De verdiepingsmodule Beoordelen van co-assistenten biedt beoordelaars de gelegenheid kennis te nemen van de beoordelingscriteria en de normering. Tevens bestaat de mogelijkheid om te oefenen met het voeren van beoordelingsgesprekken. Eigen ervaringen en situaties kunnen worden ingebracht. De module wordt begeleid door een klinisch teacher en een psycholoog/onderwijskundige.

Als begeleider/beoordelaar van co-assistenten heeft u niet alleen de taak om te beoordelen hoe een co-assistent op bepaalde momenten ten aanzien van verschillende aspecten functioneert, maar ook om de co-assistent hem/haar erop te wijzen waar sterke/ verbeterpunten liggen en te leren hoe het anders of beter kan. Er zijn verschillende momenten en activiteiten waarop een co-assistent feedback ontvangt. Hier gaan we kort in op uw rol tijdens deze beoordelingsmomenten: Het geven van feedback op activiteiten, Het geven van een tussentijdse beoordeling, Het geven van een eindbeoordeling

 

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!