MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Leerpunt KOEL B.V.
kosten
basistarief
€ 145
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Algemeen & overig
onderwerp(en):
Triage
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Leerpunt KOEL
IJsselmeer 34
3332 EX Zwijndrecht
☎ +3178 6193 068
overig
27
Mei
2014
Triage - NHG-triagewijzer (NTS)
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Algemeen & overig'
Van aanbieder:
Leerpunt KOEL B.V.
In de omgeving:
Zwijndrecht

Volgens de NHG-TriageWijzer mag een assistente bij een U5 een zelfzorgadvies geven. In deze nascholing gaan we in op deze zelfzorgadviezen en op welke wijze deze te geven.

In de cursus Essentie van Urgentiegerichte Triage krijgen assistenten de essentie van het urgentiegericht denken en handelen aangereikt alsmede de (globale) toepassing daarvan in de triagemethodiek (Nederlandse Triage Standaard). We verkennen zowel de essentie als waardoor deze wordt bedreigd (valkuilen) o.a. aan de hand van opgenomen triagegesprekken met belangrijke leerpunten. We gaan ook oefenen met het gebruik van de TriageWijzer a.d.h.v. fragmenten. 
Speciale aandacht is er voor het onderscheid met ‘diagnostisch denken’, omdat het vaak assistenten met ruime ervaring betreft en die ervaring voornamelijk diagnostisch georiënteerd is. Daarom is er ook ruimte voor persoonlijke en praktische inbreng

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!