MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Radboudumc Health Academy
kosten
basistarief
€ 1750
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Oogheelkunde
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
A
punten
locatie
Radboudumc - PAO Heyendaal
Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen
☎ +3124 3617 050
overig
18
Jun
2014
Bijzondere Bekwaamheid Oogheelkunde voor huisartsen - Huiswerkopdrachten
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Oogheelkunde'
Van aanbieder:
Radboudumc Health Academy
In de omgeving:
Nijmegen

De totale cursus bestaat uit 7 verplichte avonden. Deze accreditatie betreft 1 avond. Huiswerkopdrachten met medecursisten.

PAO Heyendael organiseert in samenwerking met de afdeling Oogheelkunde van het Radboudumc deze door het Wenckebach Instituut Groningen ontwikkelde en de door het College voor Huisartsen met Bijzondere Bekwaamheden erkende cursus.

De cursus richt zich op aanvullend oogheelkundig onderzoek in de eerste lijn, in het bijzonder met behulp van de spleetlamp en de oogspiegel. Naast uitvoering en interpretatie van het onderzoek leert u aanvullende oogheelkundige behandelingen zelfstandig te verrichten. Ook weet u aan het eind van de cursus wanneer u, met de juiste urgentie voor diagnostiek, uw patiënt moet doorverwijzen.
Huiswerk-opdrachten zijn vaak opdrachten om het geleerde in de praktijk te oefenen. Hierdoor kunt u tevens uw persoonlijke portfolio met voldoende patiënten vullen. Verder verwachten wij dat u eigen patiënten tijdens de cursusavonden kunt laten komen, om als ‘proefpatiënt’ te fungeren. Om goed geoutilleerd aan de cursus te kunnen deelnemen is het in bezit hebben (of de aanschaf) van een spleetlamp noodzakelijk. 
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!