MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
LHV
kosten
basistarief
€ 450
leden
€ 275
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Communicatietechniek, Management
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12
Impuls 2
6921 RK Duiven
☎ +3126 3188 888
overig
17
Apr
2014
Functioneringsgesprekken
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Communicatietechniek' of 'Management'
Van aanbieder:
LHV
In de omgeving:
Duiven

Formele en informele functioneringsgesprekken zijn het ideale instrument om bij medewerkers helder te krijgen wat de werkgever van ze verwacht en hoe het (nog) beter kan met betrekking tot kwaliteit, gedrag en inzet. Tevens houdt de werkgever vinger aan de pols: wat heeft de medewerker nodig om succesvol te zijn?

De workshop start met eenvoudige gesprekken, bijvoorbeeld: sturende en waarderende feedback geven. Vervolgens wordt de moeilijkheidsgraad steeds een niveau verhoogd zodat men leert om succesvol ontwikkel-, verbeter-, correctie-, exit-, salaris- en andere moeilijke gesprekken te voeren.

Tevens wordt besproken op welke wijze de LHV personeelsinstrumenten en CAO’s nuttig ingezet kunnen ingezet worden in uw praktijk.

Het precieze programma van de workshop wordt aangepast aan de behoeften van de deelnemers, aan wie vóór de workshop een vragenlijst wordt gestuurd. Aan de hand van de antwoorden, wordt het programma vastgesteld. Een aantal onderwerpen dat doorgaans ter sprake komt: 

  • Gespreksonderwerpen en –vaardigheden
  • Motiveren
  • Vormen van doelstellingen
  • Jaarafspraken maken
  • Feedback halen, geven en ontvangen
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!