MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 5 uur
organisatie
Prelum Uitgevers B.V.
kosten
basistarief
€ 298,00
AIO
€ 149,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek, GGZ/Psychiatrie, Overig
categorie(ën):
Neurologie, GGZ & psychiatrie, Algemeen & overig
ICPC:
A, L, N, P, T
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
abonnement
e
learning
Socares 2020 - 1
Accreditatie Periode: 27-2-2020 t/m 26-2-2022
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Neurologie', 'GGZ & psychiatrie' of 'Algemeen & overig'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

De praktijkgerichte nascholing Ouderengeneeskunde is een schriftelijke en online nascholingsformule voor specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen (met kaderopleiding ouderengeneeskunde) en verpleegkundig specialisten chronische zorg. De uitgave is een combinatie van een papieren tijdschrift en e-learningmodules.

Bij iedere editie behoren vijf op artikelen in het tijdschrift gebaseerde e-learnings waarmee per artikel/e-learning 1 nascholingspunt te verwerven is. De e-learningmodules bevatten een entreetoets, tussentijdse toetsvragen en een eindtoets. Vanzelfsprekend is niet alleen de nascholing Ouderengeneeskunde de bron bij het beantwoorden van toetsvragen, maar zijn ook externe bronnen opgenomen die geraadpleegd moeten worden.

Ouderengeneeskunde verschijnt drie keer per jaar. Elke editie bevat naast vijf nascholingsartikelen, diverse andere rubrieken . In de nascholingsartikelen in Ouderengeneeskunde staat de praktische toepasbaarheid van de vakinformatie te allen tijde voorop.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!