MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 3 uur
organisatie
NHG
kosten
basistarief
€ 80,00
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Longziekten
onderwerp(en):
COPD/Astma, Spirometrie
ICPC:
R
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
3
punten
abonnement
e
learning
CASPIR Online (2020)
Accreditatie Periode: 31-12-2019 t/m 31-12-2024

Per kalenderjaar dient u 12 casussen te doorlopen, hiervoor ontvangt u 3 accreditatiepunten. Tevens vervangt deelname aan CASPIR Online eenmaal een Module 6 avond voor de herregistratie.

Het is mogelijk om gedurende het kalenderjaar in te stromen. Het is noodzakelijk om de 12 casussen van 1 kalenderjaar te doorlopen voordat accreditatie toegekend kan worden. Als u bijvoorbeeld in oktober instroomt, dan kunt u accreditatie krijgen als u de eerste 9 casussen van dat jaar alsnog invult. De huisarts en de POH/PVK doorlopen dezelfde casussen, er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen uitvoerder en beoordelaar. Let er op dat de CASPIR Online cursus geen duo-cursus is! Zowel huisarts als POH/PVK dient zich apart aan te melden voor CASPIR Online en de casussen op de eigen account te doorlopen. De doorlopen casussen worden niet beoordeeld met voldoende/onvoldoende, u krijgt na het beantwoorden van de vraag direct terugkoppeling op het gegeven antwoord met onderbouwing. De casussen zijn opgezet om uw kennis van spirometrie te borgen en verbeteren. De laatste casus is een toetsende casus die u met een voldoende dient af te ronden.

Maandelijks ontvangt u per mail bericht wanneer de nieuwe casus klaar staat. De tijdsinvestering voor CASPIR Online is circa 15 minuten per casus; totaal 3 uur. Na het doorlopen van alle 12 casussen ontvangt u de 3 accreditatiepunten.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!