MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 16 uur
organisatie
De Mo-Factor
kosten
basistarief
€ 602,58
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Longziekten, Ouderengeneeskunde
onderwerp(en):
COPD/Astma, Revalidatie
ICPC:
R
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
16
punten
abonnement
e
learning
COPD voor behandelaren in de GRZ
Accreditatie Periode: 30-10-2019 t/m 29-10-2021
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Longziekten' of 'Ouderengeneeskunde'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Behandelaren die op een GRZ-afdeling werken hebben behoefte aan specifieke kennis en deskundigheid van de doelgroep die op een revalidatie afdeling wordt opgenomen. Op een GRZ afdeling worden relatief ernstig zieke COPD-patiënten opgenomen. De e-course COPD leert de behandelaar hoe het assessment tijdens de eerste week van de revalidatie specifiek gemaakt kan worden voor deze groep patiënten. Veel voorkomende lichamelijke en psychische problemen worden behandeld inclusief de relevante comorbiditeit en hoe dit doorwerkt in de revalidatie. Het verschil tussen behandeling in een stabiele fase en rondom een exacerbatie wordt behandeld. In de e-course wordt aandacht besteed aan zowel medicamenteuze als niet-medicamenteuze behandelmogelijkheden. Tevens wordt aandacht besteed aan het gebruik van specifieke meetinstrumenten om de situatie van de patiënt in kaart te brengen en te vervolgen.

De cursus is gebaseerd op de laatste internationale richtlijnen met betrekking tot COPD behandeling. De e-course COPD voor medische behandelaren in de GRZ is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants die werkzaam zijn in de ouderenrevalidatie.

De e-course is opgebouwd in korte wekelijkse lessen waarbij kennisoverdracht gecombineerd wordt met zelfstudie opdrachten en praktijkgerichte opdrachten. De opdrachten worden in een online omgeving gedeeld met de docent en de andere cursisten om de leeropbrengst te vergroten.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!