MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 4 uur
organisatie
ExpertCollege BV
kosten
basistarief
€ 89
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Radiologie, Cardiologie, Longziekten
onderwerp(en):
Echografie
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
4
punten
abonnement
e
learning
e-Xpert - Beoordelen X-thorax
Accreditatie Periode: 7-8-2018 t/m 6-8-2020
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Radiologie', 'Cardiologie' of 'Longziekten'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Het beoordelen van een X-thorax is een van de elementaire vaardigheden die van veel clinici verwacht wordt. Vaak herkent men de hoofdlijnen maar met relevante scholing is, in korte tijd, veel meer rendement te behalen. Hiertoe is deze module ontworpen. Herkennen van infiltratieve afwijkingen, overvulling, pleuraziekten en veel meer, wordt voorafgegaan door een gedegen inleiding over anatomische en fysiologische aspecten.

Zoals we het bij ExpertCollege graag doen, leert u met deze module niet alleen de feiten, maar ook het ‘waarom’ achter de feiten. De vele X-thorax afbeeldingen kunnen worden bewerkt met variabele contrastregeling en een digitale zoonfunctie, net als in de kliniek. De module is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde clinici (artsen, verpleegkundigen, NP’s en PA’s). Ook studenten en coassistenten zijn gebaat bij deze module.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!