MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 12 uur
organisatie
TCM Congress Management
kosten
basistarief
€ 89,95
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Interne geneeskunde, Endocrinologie
onderwerp(en):
Diabetes
ICPC:
A
sponsoring
Lilly
accreditatie
accreditatie
12
punten
abonnement
e
learning
{*} e-learning diabetes
Accreditatie Periode: 11-2-2015 t/m 10-2-2017
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Interne geneeskunde' of 'Endocrinologie'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Diabetes mellitus kent verschillende vormen en daarom is het goed deze te onderscheiden omdat het een verschillende behandeling tot gevolg heeft. Gezien de verwachte toename van het aantal mensen met diabetes door een ongezonde leefstijl, zult u in uw praktijk steeds meer te maken krijgen met de behandeling van met name diabetes type 2.

Daarnaast blijkt dat er bevolkingsgroepen zijn waar diabetes type 2 veel vaker voorkomt. In uw dagelijkse praktijk waarin onze multiculturele samenleving veelal vertegenwoordigd zal zijn, is het dan ook belangrijk hiermee rekening te houden. Zeker als patiënten zich aandienen met vage klachten zoals vermoeidheid, herhaalde urineweginfecties of schimmelinfecties.

In de eerste inleidende module wordt er onderscheid gemaakt tussen het ontstaan van diabetes, de verschillende vormen van diabetes, het voorkomen ervan en de diagnostiek. Verder worden de lange termijn complicaties behandeld en leert u hoe u als behandelaar de symptomen herkent van een nog niet gediagnosticeerde diabetespatiënt. In latere modules worden de diverse onderwerpen verder uitgediept.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!