MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 1 uur
organisatie
Stichting Nationaal Programma Grieppreventie
kosten
basistarief
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Algemeen & overig
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
1
punten
abonnement
e
learning
{*} Griepvaccinatie in de praktijk
Accreditatie Periode: 5-3-2014 t/m 4-3-2016
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'Algemeen & overig'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Het doel van de e-learning is de kwaliteit van de griepvaccinatie in het kader van het Nationaal Programma Grieppreventie hoog te houden en de uitvoerders van de griepcampagne goed te informeren over het programma. In de e-learning wordt aandacht besteed aan alle stappen die moeten worden doorlopen om de griepcampagne succesvol uit te voeren. De e-learning kan gebruikt worden als scholingsmodule en als naslagwerk en wordt afgesloten met een toets.

De e-learning bestaat uit 6 hoofdstukken en een afsluitende toets.

  • Hoofdstuk 1: Voorbereiden - gaat in op hoe je vaccinatiespreekuren inplant, vaccins en drukwerk bestelt en een voorselectie maakt. (ongeveer 7 minuten)
  • Hoofdstuk 2: Uitnodigen - Hier leer je waar je op moet letten bij het selecteren, controleren en uitnodigen van patiënten. (ongeveer 8 minuten)
  • Hoofdstuk 3: Vaccineren - In dit hoofdstuk leer je hoe je het vaccinatiespreekuur organiseert en patiënten vaccineert. (ongeveer 9 minuten)
  • Hoofdstuk 4: Afronden - Hier wordt ingegaan op de laatste handelingen in het proces: registreren en declareren. (ongeveer 6 minuten)
  • Hoofdstuk 5: Vaccins bewaren - Hier leer je onder welke omstandigheden je vaccins moet ontvangen, opbergen, bewaren en vervoeren. Je leert hoe je dat proces bewaakt en waarom dat zo belangrijk is. (ongeveer 9 minuten)
  • Hoofdstuk 6: Voorlichten - In dit hoofdstuk krijg je informatie over de werking van de griepprik en uitleg over hoe je patiënten het beste hierover informeert. (ongeveer 9 minuten)
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!